Τούρτα με καφέ και φουντούκια

#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει καλά το κέικ πριν απλώσουμε την επικάλυψη.

ΥΛΙΚΑ

Για τα κέικ:

300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

280 γρ. ζάχαρη, καστανή

220 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

170 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη

3 αυγά, large

360 ml γάλα, πλήρες

2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 κ.σ. καφέ φίλτρου, σε σκόνη

1 κ.γ. μαγειρική σόδα

½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

¼ κ.γ. αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com