Η συνταγή της ημέρας: Ριζότο Μανιταριών
#tsoulotip: Για να φτάσει να είναι al dente πρέπει να απορροφήσει 600 ml από το ζωμό.
You Tube
Το ζωμό που μένει μπορούμε να τον κρατήσουμε για να του δώσουμε υγρασία στην περίπτωση που θέλουμε να το καταναλώσουμε λίγο αργότερα. Το ελαιόλαδο το αρωματίζω με θυμάρι και σκόρδο.
Αυτό γίνεται βάζοντας μερικά κλωνάρια θυμάρι και δύο σκελίδες σκόρδο μέσα στο ελαιόλαδο βάζοντας το σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για μερικά λεπτά μέχρι να βγάλουν τα αρώματα τους.
Αν θέλουμε μπορούμε να το παραλείψουμε και να τοποθετήσουμε τα μυρωδικά απευθείας στο σκεύος που ετοιμάζουμε το ριζότο.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr
Διαβάστε επίσης:
Μικρή Βαλεντίν: Γυναίκα ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα της