Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινό με γλυκοπατάτες στο φούρνο

#tsoulotip: Αν δούμε πως το χοιρινό έχει πολλά υγρά, το βράζουμε για 5-10 λεπτά ακόμα.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοιρινή ωμοπλάτη, κομμένη σε κυβάκια

400 γρ. πατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχου 0.5εκ.

400 γρ. γλυκοπατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχου 0.5εκ.

4 πράσα, ψιλοκομμένα

4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

500 ml μηλίτη

500 ml ζωμό λαχανικών

2 φύλλα δάφνης

2 κ.σ. φασκόμηλο, ψιλοκομμένο

½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις