Η συνταγή της ημέρας: Ταλιατέλες με μοσχάρι και μπρόκολο
#tsoulotip: Κόβουμε το μπρόκολο σε ίδια μπουκετάκια για να ψηθούν ομοιόμορφα.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ταλιατέλες
500 γρ. μπρόκολο, κομμένο σε μικρά μπουκετάκια
350 γρ. μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κυβάκια
250 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα στα 4
90 γρ. soy sauce
3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
Χυμό από 2 lime
1 κ.σ. μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com