Η συνταγή της ημέρας: Ροξάκια

Αρωματικά γλυκίσματα που θα λατρέψετε!
1'

#tsoulotip: 1. Προσέχουμε να μην παραζυμώσουμε το ζυμάρι και βγουν τα λάδια έξω. 2. Σε περίπτωση που το σοκολατένιο ζυμάρι βγει πολύ σκληρό προσθέτουμε λίγο γάλα για να το μεγαλώσουμε. 3. Όταν τυλίγουμε σε ρολό, προσέχουμε να μην έχει εγκλωβιστεί αέρας μέσα.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

550 γρ. αλεύρι, μαλακό

7 γρ. μαγιά, ξερή

2 αυγά (medium)

5 γρ. μπέικιν πάουντερ

190 ml γάλα, χλιαρό

170 ml ηλιέλαιο

2 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο

½ κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική

½ κ.γ. κανέλα, σκόνη

Για το σιρόπι:

700 ml νερό

500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

Φλούδες από 1 λεμόνι

1 αστεροειδή γλυκάνισο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com