Πανεύκολη συνταγή για donuts
#tsoulotip: 1. Προσέχουμε να μην καίει πολύ το λάδι ώστε να μην καούν τα donuts. 2. Η ζύμη που θα περισσέψει από τα πρώτα donuts που θα φτιάξουμε, δεν την ανοίγουμε πάρα πολύ, Θέλουμε να έχει το πάχος ενός δαχτύλου.3. Τα ζυμαράκια που θα περισσέψουν από το κόψιμο των donuts, μπορούμε να τα τηγανίσουμε και αυτά.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη των donuts:
500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
4 γρ. μαγιά, ξερή
1/2 κ.γ. αλάτι
80γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
¼ κ.γ. μαστίχα
¼ κ.γ. μαχλέπι, άτριφτο
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
250 ml ξινόγαλο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή