Η πατάτα στα καλύτερά της: Συνταγή για πατατοκεφτέδες

#tsoulotip: Αφήνουμε το νερό να πάρει μια βράση προτού ρίξουμε τις πατάτες στην κατσαρόλα για να μην τραβήξουν αρκετή υγρασία.

ΥΛΙΚΑ

1400 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια

2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. μουστάρδα

10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

100γρ.φρυγανιά, τριμμένη

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Υλικά για το πανάρισμα:

200 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.

Σχετικές ειδήσεις