Αυτά τα 3 σχέδια είναι τα πιο διάσημα sneakers για το 2020 έως τώρα

Γιατί και το μήνυμα #6 στο 13033 πρέπει να σε βρίσκει με στιλάτα αθλητικά παπούτσια
2'

Γιατί τι φοράμε όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι την περίοδο της καραντίνας; Ρητορική είναι η ερώτηση: αθλητικά ρούχα και παπούτσια φοράμε (όταν βγάζουμε τις πιτζάμες), οπότε καλό είναι να ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες τάσεις που τα αφορούν.

Αν ανήκεις και εσύ, λοιπόν, στην κατηγορία των γυναικών που τις προ Κορονοϊού εποχής αποχωρίζονταν τα sneakers τους μόνο όταν βουτούσαν στην θάλασσα το καλοκαίρι, τότε καταλαβαίνεις στον απόλυτο βαθμό τι ακριβώς πραγματεύεται το παρακάτω άρθρο. Γιατί ωραία τα πέδιλα, κομψά τα ψηλοτάκουνα αλλά με το coolness που προσδίδει στο look σου ένα trendy ζευγάρι trainers, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί. Δεν ξέρουμε αν είσαι από αυτές που ανυπομονούν για την κυκλοφορία των νέων Yeezy και μετράνε τις μέρες πριν αποκτήσουν τα καινούργια Nike Air Max, ή απλά μπαίνεις σε ένα μαγαζί με αθλητικά είδη και διαλέγεις το ζευγάρι που σου αρέσει.

Αλλά σε όποια και από τις δύο «πλευρές» και αν ανήκεις, το παρακάτω άρθρο θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο γιατί πρέπει να γνωρίζεις τα πέντε είδη sneakers που πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή στο Pinterest και στις fashion μηχανές αναζήτησης των e-shops και έχουν ήδη χαρακτηριστεί σαν τα «πιο διάσημα για το 2020 μέχρι σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Και για να αυξήσουμε την αγωνία σου, σου δηλώνουμε από τώρα πως τα Stan Smith δεν είναι μέσα σε αυτά!

Colorblocking: Aπό τον Οίκο Chloé μέχρι Balenciaga, τα πιο γνωστά Fashion Houses του πλανήτη έχουν βγάλει ένα μοντέλο αθλητικών που «παίζει» με τους χρωματικούς συνδυασμούς και μάντεψε… αυτό το μοντέλο έχει γίνει ήδη διάσημο!

Stretch: Αγκαλιάζουν σαν «κάλτσα» όλο το πόδι μέχρι και τον αστράγαλο, είναι σταθερά, ελαφριά και ό,τι πρέπει για περπάτημα για εσένα που πατάς συχνά το #6

Total white: Το κλασικά δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και αυτό ισχύει και στα αθλητικά, αν θες να αγοράσεις, λοιπόν, αθλητικά παπούτσια τώρα επέλεξε ένα ολόλευκο ζευγάρι χωρίς το παραμικρό διακριτικό γνώρισμα. Με τόση απολύμανση που κάνουμε άλλωστε σε όλα μας τα ρούχα και τα παπούτσια, δεν πρέπει να σε απασχολεί αν λερωθούν. Το αποκλείουμε!