Η συνταγή της ημέρας: Αγκινάρες αλά πολίτα

#tsoulotip: Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκες αγκινάρες, θα πρέπει να τις βάλουμε σε νερό με λεμόνι όσο τις κόβουμε, για να μη μαυρίσουν.  

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό αγκινάρες κατεψυγμένες ή 10 φρέσκες

4 πατάτες μέτριες, κομμένες σε κυβάκια

2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα

3 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 καρότα, κομμένα σε ροδέλες

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

1 lt ζωμό λαχανικών

100 ml ελαιόλαδο

Χυμό από 2 λεμόνια

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις