Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο λεμονάτο

#tsoulotip: Δίνουμε καλό χρώμα στο κοτόπουλο για να μη μας στεγνώσει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
1'

ΥΛΙΚΑ

2 μικρά λεμόνια, κομμένα σε κάθετες φέτες

1 ½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

4 σκ. σκόρδο, κομμένες στη μέση

4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς κόκκαλο & κομμένα κάθετα στη μέση

1 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. βούτυρο, χωρισμένο στα δύο

1 κ.γ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

½ κ.γ. λιωμένο σκόρδο

2 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

120 ml λευκό κρασί

240 ml ζωμό κοτόπουλου

1 κ.γ. αλεύρι γ.ο.χ.

2 κ.σ. κάπαρη ξαρμυρισμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα

Κινόα, για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.gr.

Σχετικές ειδήσεις