12χρονη μεταμόρφωσε το σπίτι της μέσα σε μια βδομάδα ξοδεύοντας λιγότερο από 60 ευρώ (pics)

Αξιοποίησε το χρόνο που έμειναν κλειστά τα σχολεία λόγω κορονοϊού κάνοντας ανακαίνιση στο σπίτι.
instagram
2'

Η Bea Levache, 12 ετών, όταν έκλεισε το σχολείο της λόγω κορονοιού, αποφάσισε να μεταμορφώσει διάφορους χώρους του σπιτιού της μόλις σε μια εβδομάδα.

Ξεκίνησε από το βοηθητικό δωμάτιο, συνέχισε με τις σκάλες και το γραφείο και ολοκλήρωσε το έργο της με την ανακαίνιση της κουζίνας. Κι όλα αυτά ξοδεύοντας το ποσό των 57, 26 ευρώ (50 λίρες)!

Τις περισσότερες εργασίες τις έκανε μόνη της χρησιμοποιώντας τρυπάνι χειρός και πριόνι. Όπως ανέφερε η Susie Levache, 47 ετών, μητέρα της Bea, η ίδια απλά κατεύθυνε την κόρη της στο τι θα μπορούσε να κάνει και εκείνη ανέλαβε να υλοποιήσει όλα όσα είχε στο μυαλό της.

Όταν χρειάστηκε βοήθεια, ο αδελφός της Ted, 15 ετών, προθυμοποιήθηκε καθώς εντυπωσιάστηκε απ΄όσα είχε ήδη καταφέρει μόνη της η Bea.

Αναφερόμενη στην ανακαίνιση του γραφείου η Susie Levache είπε ότι συνήθως αναλαμβάνει η ίδια να κάνει αλλαγές στο σπίτι, όταν όμως η κόρη της έδειξε ενδιαφέρον σκέφτηκε να την αφήσει.

Όταν ξεκίνησε, είδε ότι η κόρη της είχε μια άνεση στον τρόπο που χειριζόταν το τρυπάνι και το πριόνι.

Αρχικά η 12 χρονη ήταν αγχωμένη καθώς φοβόταν μήπως κάνει κάποια ζημιά που δεν θα μπορούσε να διορθωθεί. Όμως, ακούγοντας προσεκτικά τις συμβουλές της μητέρας της αποφάσισε να ξεκινήσει από το βοηθητικό δωμάτιο που δεν χρησιμοποιούνταν από την οικογένεια.

Έτσι, το κορίτσι δεν είχε το άγχος μήπως καταστρέψει το χώρο.Μετά τις δύο πρώτες ώρες, η Bea άρχισε να δουλεύει με άνεση. Μάλιστα επέδειξε μεγάλη υπομονή στο βάψιμο και δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου για τα έπιπλα που έπρεπε να βάψει ενώ στον τοίχο έκανε και τεχνοτροπία που άλλαξε τελείως τον χώρο.

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν το αποτέλεσμα και στην κουζίνα. Παρότι η 12χρονη δεν έκανε την ανακαίνιση μόνη της, η συμβολή της ήταν καθοριστική.

Πάρτε μια γεύση από τις αλλαγές που έκανε μόνη της στο σπίτι στη gallery που ακολουθεί:

«Ως παιδί πάντα ήμουν δημιουργική, η κόρη μου όμως πίστευε ότι δεν έχει καμία δεξιότητα, μέχρι τη στιγμή που έκλεισαν τα σχολεία και ασχολήθηκε με την ανακαίνιση και διακόσμηση του σπιτιού. Βλέποντας τώρα το αποτέλεσμα είναι πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα», είπε η μητέρα της.

Η Susie Levache υποστηρίζει ότι αφού κατάφερε αυτή με την κόρη της να κάνουν τόσο θεαματικές αλλαγές με ελάχιστο κόστος, ο καθένας μπορεί να τις κάνει. Μάλιστα δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram όπου δίνει συμβουλές διακόσμησης.

Πηγή: Mothersblog.gr