5 ροφήματα για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά & να κάψετε λίπος

Φτιάξτε τα και θα μας θυμηθείτε.
Photo by Pixabay from Pexels
1'

Αυτά τα 5 detox ροφήματα όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα κιλά και το λίπος της περιοχής, αλλά θα αποβάλλουν το λίπος και από άλλες περιοχές του σώματός σας.

1. Μηλόξιδο

Ένα από τα πολλά οφέλη που έχει το μηλόξιδο είναι εκείνο που βοηθά στην απώλεια βάρους από την περιοχή της κοιλιάς. Ρόφημα: 1 κ.τ.σ. μηλόξιδο, 1 κούπα ζεστό νερό, 1 κ.τ.γ μέλι, 1 κ.τ.σ χυμό lime. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί. Πιείτε το νωρίς το πρωί πριν φάτε και πιείτε ο,τιδήποτε άλλο.

2. Νερό με λεμόνι

Έχει καθαριστικές ιδιότητες και είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Ρόφημα: 1 ποτήρι νερό, χυμό από μισό λεμόνι. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί. Πιείτε το νωρίς το πρωί πριν φάτε και πιείτε ο,τιδήποτε άλλο.

3. Πράσινο τσάι

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αδυνατιστικά ροφήματα. Πιείτε 3-5 κούπες πράσινο τσάι την ημέρα.

4. Καφές

Ο καφές και δη ο πράσινος, βοηθά στην απώλεια βάρους. Μπορείτε να απολαμβάνετε λοιπόν τον καφέ σας, αλλά χωρίς να προσθέτετε γάλα ή ζάχαρη μέσα.

5. Νερό

Μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά λειτουργεί. Το νερό βοηθά στην απώλεια βάρους και στην καύση λίπους. Πιείτε άφοβα όσο θέλετε. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και αποβάλλει τις τοξίνες.

*Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας.