Άκης Πετρετζίκης: Φρουτάλια με κολοκυθοκορφάδες και λουκάνικο
Ποιος το περίμενε πως μια ομελέτα θα μπορούσε να γίνει «σήμα κατατεθέν» της γαστρονομικής παράδοσης ενός νησιού;
Ο Άκης Πετρετζίκης, παρουσιάζει σήμερα τη φρουτάλια (γνωστή και ως φουρτάλια), η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την παραδοσιακή κουζίνα της Άνδρου. Η συγκεκριμένη ομελέτα μαγειρεύεται συνήθως στο τηγάνι, με φρεσκοκομμένες πατάτες και χωριάτικο λουκάνικο, ενώ για μια πιο ελαφριά εκδοχή μπορεί να ψηθεί στο φούρνο.
Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com.