Άκης Πετρετζίκης: Τορτίγια γεμιστή με κόκκινα φασόλια
Μια ενδιαφέρουσα γευστική παραλλαγή
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το κρεμμύδι σε φέτες, τα σκόρδα ψιλοκομμένα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το κύμινο, το μπούκοβο και την πάπρικα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε τα φασόλια, τη ντομάτα και μαγειρεύουμε μέχρι να απορροφηθεί η υγρασία.
Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com