Μακριά από το έτερον ήμισυ στην καραντίνα; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές

Και πού θα πάει; Θα περάσει και αυτό!
1'

Βιώνουμε ακόμη μία καραντίνα, και θα έλεγε κανείς ότι πλέον είμαστε έμπειροι σε αυτό, αν μπορεί ποτέ να αποκτήσει κανείς εμπειρία στον εγκλεισμό. Τα πράγματα ήρθαν έτσι, ώστε και αυτή η καραντίνα σε βρίσκει μακριά από τον/τη σύντροφό σου, με αποτέλεσμα η σχέση σας να δοκιμάζεται καθημερινά. Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση και να αποξενωθείτε στο ελάχιστο. Παρακάτω σου έχω μερικούς.

Κάθε μέρα και ένα ραντεβού:

Αφού έχετε τελειώσει με τις δουλειές σας, εκεί προς το βραδάκι, ντυθείτε, βάλτε και ένα ποτηράκι κρασί και κάντε βιντεοκλήση! Μπορεί να μην είναι εφικτή η επαφή-που είναι και βασική εδώ που τα λέμε- αλλά είναι μία τίμια προσπάθεια για να νιώσετε ο ένας κοντά στον άλλο.

Κάντε σχέδια:

Κανείς δεν ξέρει πότε θα μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε, αλλά τα σχέδια δεν κοστίζουν τίποτα και φτιάχνουν τη διάθεση. Και πού ξέρεις; Μπορεί αύριο να ξυπνήσουμε και να μην υπάρχει πανδημία. Όχι αυτό δεν είναι σχέδιο, είναι ευσεβής πόθος και μάλιστα καθόλου ρεαλιστικός.

Κάντε μαζί γυμναστική:

Εκτός από το ραντεβού για κρασάκι, μπορείτε να γυμνάζεστε μαζί. Έτσι και δημιουργικά θα περάσει η ώρα, και θα δείτε ο ένας τον άλλο, και θα διατηρήσετε τη φόρμα σας!