Τι κοινό έχει η καραντίνα με τη σχέση σου;

Σε περίπτωση που σου κίνησα την περιέργεια, διάβασε παρακάτω
2'

Ένα χρόνο πριν, αν κάποιος σου έλεγε ότι θα έρθει η στιγμή που θα απαγορεύεται να βγούμε από το σπίτι, θα είναι όλα κλειστά και θα πρέπει να στείλεις μήνυμα για να πας οπουδήποτε, θα τον πίστευες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελούσες, και θα του σύστηνες να δει έναν ειδικό! Κι όμως, η ζωή είναι απρόβλεπτη όπως ακριβώς είναι και οι σχέσεις. Ξέρεις τι δεν είναι απρόβλεπτο πλέον; Η καραντίνα. Διότι το κάναμε, το ξανακάνουμε, και θα το ξανακάνουμε αν χρειαστεί, και ελπίζουμε με επιτυχία για να καταφέρει να ανταποκριθεί το σύστημα υγείας.

Και μιας και ανέφερα σχέσεις και καραντίνα, εντόπισα μία τεράστια ομοιότητα ανάμεσα σε αυτά τα δύο, που είμαι σίγουρη ότι δεν είχες σκεφτεί ποτέ.

Η επιστήμη λοιπόν μελέτησε, συνέκρινε και αποφάσισε ότι οι σχέσεις, κάνουν κακό στη σιλουέτα μας. Ερευνητές, ανέλυσαν στοιχεία 10 ολόκληρων ετών (ουάου), και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που βρίσκονταν σε σχέση και μάλιστα ευτυχισμένη, είχαν παχύνει-με το πέρασμα των χρόνων- κατά 6 με 7 κιλά κάτι που βέβαια δε συνέβη με τους singles. Επιπλέον τα πιτσουνάκια, έπαιρναν κατά μέσο όρο 2 κιλά το χρόνο (βαρύ αυτό). Και τι άλλο μας παχαίνει αυτή την περίοδο εκτός από τη σχέση; Μα φυσικά η καραντίνα, η οποία με τα βασικά της χαρακτηριστικά που είναι ο εγκλεισμός και η πλήξη, μας ωθεί να πνίξουμε τον πόνο μας σε γλυκά και άλλα αμαρτωλά εδέσματα!

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, τα κιλάκια δεν τα γλιτώνεις, είτε από την καραντίνα είτε από τη σχέση! Η ουσία βέβαια είναι να τρέφεσαι σωστά κυρίως για την υγεία σου που είναι τόσο πολύτιμη την περίοδο αυτή. Και όταν τελειώσει η καραντίνα... τα ξαναλέμε!