Πώς θα καταλάβεις ότι η σχέση σου γίνεται σοβαρή;

Υπάρχει μία λεπτομέρεια που ίσως να μην είχες παρατηρήσει. 

Πώς θα καταλάβεις ότι η σχέση σου γίνεται σοβαρή;
1'

Οι πρώτοι μήνες μιας σχέσης είναι πραγματικά ιδανικοί. Δεν έχεις ακόμα το άγχος για το πού βαδίζετε, ο έρωτας και το πάθος ξεχειλίζουν, και γενικά το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να περνάς καλά με το άλλο σου μισό. Μοιραία βέβαια, καθώς οι μήνες περνούν, έρχονται άλλα πράγματα στο προσκήνιο και φυσικά άλλες προτεραιότητες.

Είναι η στιγμή που η σχέση από κάζουαλ όπως λέμε και στα ελληνικά αρχίζει να αποκτά βάθος ενώ κι εσύ ο ίδιος αρχίζεις να εμπλέκεσαι περισσότερο συναισθηματικά. Είναι ακριβώς η στιγμή που η σχέση σου αρχίζει να γίνεται… σοβαρή. Και πώς θα το καταλάβεις αυτό;

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που διεξήχθη στην Μεγάλη Βρετανία-γιατί εμείς πάντα μιλάμε με αποδείξεις ας μην τα ξαναλέμε-ανάμεσα σε 6.000 ανθρώπους, αναδείχθηκε ότι το βασικότερο σημάδι ότι η σχέση σου είναι σοβαρή, είναι... το να μοιράζεσαι τα προβλήματά σου!

Το αποτέλεσμα φυσικά εξέπληξε πολλούς, μιας και οι ερευνητές που μελέτησαν τα δείγματα περίμεναν κάτι σε «Αποκλειστικότητα», που βγήκε δεύτερη και «Γάμο» που τερμάτισε τρίτος! Όπως βέβαια τόνισαν αρκετοί από τους ερωτηθέντες, ακόμα και γάμος να έχει προηγηθεί, αν δεν υπάρχει πραγματική επικοινωνία και φυσικά κοινή προσπάθεια, τότε πιθανόν η σχέση να μην μπορέσει να αντέξει στο χρόνο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή