Mία λέξη που δεν πρέπει ποτέ να ξεστομίσεις στο σύντροφό σου

Η αυτοσυγκράτηση είναι μεγάλη αρετή. 

Mία λέξη που δεν πρέπει ποτέ να ξεστομίσεις στο σύντροφό σου
1'

Kανείς δεν είναι τέλειος, πόσο μάλλον οι άνθρωποι. Αν και μεταξύ μας, η τελειότητα είναι βαρετή χωρίς την ικανότητα να προσφέρει την παραμικρή συγκίνηση. Αυτό όμως δε σημαίνει, ότι καθημερινά δεν προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι σύντροφοι, γονείς, επαγγελματίες και γενικά άνθρωποι.

Ένα μεγάλο βήμα προς την… αυτοβελτίωση, είναι να μάθουμε να τσακωνόμαστε σωστά με το σύντροφό μας. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι από τη στιγμή που καυγαδίζεις και είσαι εκτός εαυτού δεν μπορείς να προσέχεις και αυτά που λες. Ωστόσο, υπάρχει μία λέξη που οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι καλό θα ήταν να μην την πεις, ιδίως εν βρασμώ ψυχής.

Αυτή είναι η λέξη «χωρίζουμε». Αφενός κατά 99% το λες πάνω στα νεύρα σου και δεν το εννοείς και αφετέρου αν το λες με το παραμικρό, όταν πραγματικά θα το εννοείς δεν θα σε πιστεύει κανείς. Οπότε την επόμενη φορά που θα είσαι λίγο πριν το ξεστομίσεις, αναλογίσου ότι όχι μόνο μπορεί ο άλλος να το πάρει στα σοβαρά, αλλά… θα χάσεις και την αξιοπιστία σου σαν άτομο. Μη γίνεις κι εσύ σαν τα ζευγάρια που με τον παραμικρό καυγά ανακοινώνουν χωρισμούς, και μία ώρα μετά ανεβάζουν φωτογραφίες με αγκαλιές στο Instagram.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή