Φτιάξε μόνη σου churros με σοκολάτα χωρίς να χρησιμοποιήσεις τον φούρνο σου

Εκμεταλλεύσου την καραντίνα

Φτιάξε μόνη σου churros με σοκολάτα χωρίς να χρησιμοποιήσεις τον φούρνο σου
1'

Η ημερομηνία που θα γινόταν η άρση του lockdown πλησιάζει, όμως τίποτα δεν μαρτυρά πως εμείς θα επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή, θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε και να συναντήσουμε τους αγαπημένους μας. Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει παράταση στο lockdown και εμείς ήδη σκεφτόμαστε ποια θα είναι η επόμενη συνταγή που θα δοκιμάσουμε στην επέκταση της καραντίνας.

Η κουζίνα έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας και επειδή στην πρώτη καραντίνα πειραματιστήκαμε αρκετά, πλέον ξέρουμε πολύ καλά τα κατατόπια. Αυτή τη φορά ωστόσο και προτού ξεκινήσουμε την παρασκευή μελομακάρονων, λέμε να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε churros τα οποία φυσικά θα συνοδεύσουμε με ρευστή ζεστή σοκολάτα (μας τρέχουν ήδη τα σάλια).

Το καλύτερο κομμάτι στη συνταγή αυτή είναι πως δεν θα χρειαστεί καν να χρησιμοποιήσεις τον φούρνο σου. Σου γράφουμε τα υλικά που θα χρειαστείς, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις και πώς ακριβώς θα τα φτιάξεις.

150ml νερό
20gr ζάχαρη
40gr ανάλατο βούτυρο
110gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά

Συγκέντρωσε όλα σου τα υλικά, πάτησε το play στο βίντεο και ετοιμάσου να φτιάξεις τα πιο νόστιμα και γρήγορα churros ever.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή