Αυτό είναι το απόλυτο μυστικό για μεταξένια μαλλιά

Και υπάρχει στην κουζίνα σου!
2'

Από τη μέρα που ανακοινώθηκε το δεύτερο lockdown από τον Πρωθυπουργό της χώρας, εκτός από όλο το λιανικό εμπόριο και την εστίαση, έκλεισαν και τα κομμωτήρια. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε τον αγαπημένο μας κομμωτή, να κάνουμε εξειδικευμένες θεραπείες και να έχουμε μαλλιά λαμπερά και μεταξένια.

Μπορούμε, όμως, να χρησιμοποιήσουμε ένα μαγικό συστατικό της φύσης, το οποίο υπάρχει στην κουζίνα μας, και να αποκτήσουμε τα πιο υπέροχα μαλλιά που είχαμε ποτέ. Ποιο είναι αυτό; Το ελαιόλαδο!

Μπορεί να το ξέρεις, μπορεί και όχι. Το ελαιόλαδο, εκτός από τη μεγάλη διατροφική του αξία, έχει τρομερά οφέλη στα μαλλιά και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι αποτελεί συστατικό σε πολλές diy μάσκες μαλλιών. Εμείς θα σου εξηγήσουμε παρακάτω ποια είναι τα οφέλη του στο τριχωτό της κεφαλής και πώς μπορείς να το χρησιμοποιείς, ώστε να έχεις μαλλιά με μεταξένια απαλότητα κάθε μέρα.

Ψαλίδα και ταλαιπωρημένα μαλλιά

Έχεις άκρες αφυδατωμένες, που σπάνε και ταλαιπωρούνται από ψαλίδα; Μην ανησυχείς. Λίγο πριν πέσεις για ύπνο, άπλωσε μερικές σταγόνες ελαιόλαδου και το πρωί που θα ξυπνήσεις, λούσου. Θα δεις ότι η τρίχα θα έχει ενυδατωθεί πολύ και δε θα είναι τόσο εύθραυστη.

Βαθιά ενυδάτωση

Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά και άγρια, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ελαιόλαδο. Την ώρα που λούζεσαι, ανάμειξε μερικές σταγόνες λαδιού με το conditioner και κάνε απαλό μασάζ στις άκρες των μαλλιών σου. Μετά το λούσιμο τα μαλλιά σου θα είναι πιο μεταξένια από ποτέ.

Φριζάρισμα

Η υγρασία του φθινοπώρου και του χειμώνα έχει την τάση να κάνει τα μαλλιά σου ατίθασα και να τα φριζάρει με το παραμικρό. Τι χρειάζεσαι; Ελαιόλαδο. Ρίξε στις παλάμες των χεριών σου μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και άπλωσέ το στις άκρες των μαλλιών σου. Στη συνέχεια, βούρτσισε απαλά τα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη!