Η έρευνα για το σεξ που είναι σε απόλυτη σύμπνοια με την πανδημία

Πριν από την πανδημία για την πανδημία!

Η έρευνα για το σεξ που είναι σε απόλυτη σύμπνοια με την πανδημία
1'

Οι καιροί που διάγουμε είναι δύσκολοι και δυστυχώς τη στιγμή που όλοι μας έχουμε ανάγκη τη συντροφικότητα λίγο παραπάνω, είμαστε αναγκασμένοι να τη στερηθούμε λόγω του γνωστού πια social distancing.

Ένα από τα βασικά αγχολυτικά λοιπόν, το οποίο συστήνουν ανεπιφύλακτα και οι επιστήμονες, είναι το σεξ, το οποίο καλώς ή κακώς, μόνο θετικά έχει να σου προσφέρει.

Πολύς λόγος έχει γίνει κατά καιρούς, για την ποσότητα του σεξ αλλά και τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που μπορεί να έχει κάποιος μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και αν τελικά ο αριθμός συμβαδίζει με την ευτυχία του εκάστοτε ατόμου.

Μία λοιπόν έρευνα που διεξήχθη στην Αμερική, ανάμεσε σε 16.000 συμμετέχοντες και των δύο φύλων, απέδειξε ότι τελικά η σεξουαλική μας ζωή συμμορφώνεται με την πανδημία. Συγκεκριμένα, οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι, ήταν αυτοί που είχαν μόλις έναν ερωτικό σύντροφο τον χρόνο!

Όχι ότι με την παρούσα κατάσταση μπορείς να φλερτάρεις δίχως αύριο, αλλά να που τελικά, η μονογαμία είναι αυτό που επικρατεί!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή