Τα 5 καλύτερα σαμπουάν της αγοράς για βαμμένα μαλλιά

Προσφέρουν τη φροντίδα που έχει ανάγκη η τρίχα σου!

Τα 5 καλύτερα σαμπουάν της αγοράς για βαμμένα μαλλιά
2'

Είναι γεγονός πως οι περισσότερες γυναίκες βάφουμε τα μαλλιά μας. Είναι ένας τρόπος να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας, να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε μια άλλη, πιο διαφορετική και φρέσκια εκδοχή του εαυτού μας. Καταλήγουμε, λοιπόν, να επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο και να έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε απλή βαφή, μπαλαγιάζ, highlights, babylights, ντεκαπάζ ή ανταύγειες.

Και αφού πετύχουμε και δούμε στον καθρέφτη το αποτέλεσμα που έχουμε ονειρευτεί, έρχεται η στιγμή της διατήρησής του. Τι, δεν ήξερες πως με τα λουσίματα το χρώμα ξεθωριάζει; Κι, όμως, έτσι έχουν τα πράγματα και για αυτό ακριβώς θα πρέπει να είσαι πολύ πιο σχολαστική και προσεκτική με τη φροντίδα των μαλλιών σου μετά τη βαφή.

Εκτός από θεραπείες που μπορείς να κάνεις στο κομμωτήριο (όταν ανοίξει, μετά τη λήξη του lockdown), έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς και εξειδικευμένα προϊόντα, για βαμμένα μαλλιά. Ένα βασικό προϊόν, που δεν πρέπει να λείπει με τίποτα από το μπάνιο σου ή το νεσεσέρ σου, είναι το σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά.

Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλεις στη shopping list σου από τη στιγμή που αποφασίσεις να βάψεις τα μαλλιά σου και αυτό που πρέπει κατά κόρον να χρησιμοποιείς. Κι αυτό, γιατί τα συγκεκριμένα σαμπουάν έχουν την ικανότητα να διεισδύουν άμεσα στην τρίχα, να κρατούν λαμπερό το χρώμα, αλλά και να σφραγίζουν τα χρωστικά στοιχεία. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πόσο απαραίτητο είναι;

Γι’ αυτό, λοιπόν, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πέντε πιο αποτελεσματικά σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά, που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά. Βάλε τα στο ηλεκτρονικό καλάθι σου και θα δεις το χρώμα των μαλλιών σου πιο εκτυφλωτικό από ποτέ. Ειδικά αυτήν την εποχή, που τα κομμωτήρια είναι κλειστά, ένα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά είναι άκρως αναγκαίο!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή