Τρεις λόγοι για τους οποίους ένα διάλειμμα θα σώσει τη σχέση σου

Άσε όσα ήξερες και εμπιστεύσου τους ειδικούς!

Τρεις λόγοι για τους οποίους ένα διάλειμμα θα σώσει τη σχέση σου
2'

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι σε περίπτωση που ο/η σύντροφός σου, σου ζητήσει διάλειμμα από τη σχέση σας, τότε πλησιάζει και το τέλος αυτής. Αρχικά ήμουν αυτής της άποψης και εγώ, ωστόσο άλλαξα γνώμη όταν διάβασα έρευνες οι οποίες αποδείκνυαν στην πράξη ότι κάποιες φορές, αρκετές μάλιστα, ένα διάλειμμα ίσως είναι όντως σωτήριο για τη σχέση σου.

Θα μου πεις, όταν κάποιος σε θέλει δεν μπορεί να μείνει μακριά σου. Ωστόσο, η καθημερινότητα, οι ρυθμοί της και όλη αυτή η φθορά που δεχόμαστε, για να μη μιλήσω για την πανδημία, μπορούν άθελά μας να βλάψουν τη σχέση μας, χωρίς καν να το αντιλαμβανόμαστε.

Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τους λόγους για τους οποίους πιθανότατα το διάλειμμα, να έχει τελικά θετικές συνέπειες.

Δίνεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να σου λείψει το ταίρι σου

Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινή τριβή, κάνει κακό σε πολλά πράγματα, ένα από τα οποία είναι και η σχέση. Κρατώντας απόσταση για κάποιο διάστημα, δίνεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να πεθυμήσει τον άλλο, και φυσικά να τον αναζητήσει. Σε περίπτωση λοιπόν που αρχίσει να σου λείπει από τις πρώτες μέρες, είσαι σε καλό δρόμο. Το θέμα είναι να νιώθει το ίδιο και εκείνος (κορίτσι μου στο εύχομαι, ούτε να σκέφτομαι δε θέλω το αντίθετο).

Έχεις το χρόνο να σκεφτείς

Τι θέλεις πραγματικά από τη ζωή και τη σχέση σου (καλά αυτό είναι ένα ερώτημα που πλανάται χρόνια τώρα, αλλά τουλάχιστον μπορείς να προσπαθήσεις). Θέλεις πραγματικά να είσαι σε σχέση, ή περνάς τέλεια με τη νέα εργένικη ζωή σου; Αν συμβαίνει το δεύτερο, μάλλον δεν είσαι έτοιμη για επανασύνδεση. Για την ακρίβεια είσαι έτοιμη για χωρισμό.

Μπορείς να φλερτάρεις… ελεύθερα

Και μπορεί αυτό είτε να σου αρέσει, είτε όχι. Πρακτικά, είσαι ελεύθερη να κάνεις ό, τι θέλεις. Αν το κάνεις, και σου αρέσει, και θέλεις κι άλλο, τότε κορίτσι μου χώρισέ τον οριστικά τον άνθρωπο να ησυχάσει αυτός να ησυχάσεις κι εσύ. Αν νιώθεις περίεργα και μόνο στη σκέψη, και για σένα είναι αυτός και άλλος κανένας, τότε μάλλον αιτία της κρίσης δεν είναι ότι θέλεις να κάνεις σεξ με κάποιον άλλο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή