5 μυρωδάτα body mist που μπορείς να φοράς μέσα στο σπίτι

Ελαφριά mist για μέσα στο σπίτι.

5 μυρωδάτα body mist που μπορείς να φοράς μέσα στο σπίτι
1'

Το ξέρουμε! Αυτή η καραντίνα μάς έχει κουράσει, μας έχει κάνει να αγανακτούμε και να αναρωτιόμαστε πότε θα τελειώσει. Μας έχει βάλει, όμως, στη διαδικασία να διστάζουμε να ψεκαζόμαστε με το αγαπημένο μας άρωμα, γιατί… ποιος θα το μυρίσει; Η αλήθεια είναι πως ναι! Αν ζεις μόνος σου, δεν έχει νόημα να ψεκάζεσαι με το ακριβό άρωμά σου. Άσε που έτσι θα χρειαστεί πιο σύντομα να αγοράσεις ένα νέο άρωμα και να ξοδέψεις αρκετά χρήματα χωρίς λόγο.

Σκέφτεσαι, όμως, ότι θες να μυρίζεις και όμορφα και είναι απόλυτα λογικό. Τι θα κάνεις, λοιπόν; Υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα… body mist. Ναι, ναι! Μιλάμε για αυτά τα υπέροχα μπουκαλάκια, που έχουν ελαφρύ, δροσερό άρωμα και με τα οποία μπορείς να ψεκάζεσαι από το πρωί ως το βράδυ.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, έχουμε βρει για σένα πέντε body mist με διαφορετικές νότες και αρώματα, ώστε να καλύψουμε όλα τα γούστα. Έχουμε αρώματα καρύδας για σένα που λησμονείς το καλοκαίρι και μυρωδιές ζουμερών, φρεσκοκομμένων berries, ιδανικές για τις χριστουγεννιάτικες ημέρες. Έχουμε, επίσης, φρουτένιο body mist με εσπεριδοειδή της Ιταλικής Ριβιέρας, νότες φραγκόσυκου και χαμομηλιού, αλλά και βανίλιας.

Καταλαβαίνεις ότι η γκάμα είναι μεγάλη και σίγουρα θα βρεις ένα που να ικανοποιήσει την όσφρησή σου. Ανακάλυψε, λοιπόν, τα πιο μοσχοβολιστά body mist, βάλε τα στο ηλεκτρονικό σου καλάθι και κάνε τώρα στον εαυτό σου ένα… προκαταβολικό δώρο Χριστουγέννων. Θα αναζωογονηθείς και θα μυρίζεις υπέροχα από την κορυφή ως τα νύχια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή