Katy Perry: Αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά τη γέννηση της Daisy

Άραγε ταυτίστηκες και εσύ;

Katy Perry: Αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά τη γέννηση της Daisy
1'

Η Katy Perry είναι μια άκρως δραστήρια γυναίκα, τόσο στο χώρο της μουσικής, όσο όμως και στην καθημερινότητά της. Το κορίτσι μας πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μανούλα και έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, την Daisy. Σίγουρα, η αποκάλυψή της θα σε κάνει να ταυτιστείς απόλυτα, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως μέχρι πρότινος δε φαινόνταν κάτι να την απασχολεί.

Σαν νέα μητέρα σίγουρα οι προκλήσεις είναι πολλές, οι συνήθειες της καθημερινότητας αλλάζουν και φυσικά, πρώτο και κύριο λόγο έχουν πάντα τα μωρά, αυτά όμως δεν την πτοούν ιδιαίτερα.

Σε μια διαδικτυακή συζήτηση- κατά τη διάρκεια της εικονικής εκδήλωσης «Meditate America» του Ιδρύματος David Lynch με θέμα τον Υπερβατικό Διαλογισμό- με τον Hugh Jackman και τη σύζυγό του Deborra- Lee Furness, η Katy Perry βρήκε το θάρρος να τους αποκαλύψει κάτι που την έχει παιδέψει ιδιαίτερα.

Ξεκινώντας μίλησε για το πόσο ευλογημένη είναι με τον ερχομό της κόρης της, ωστόσο αυτό που την απασχολεί και την… παιδεύει είναι η έλλειψη ύπνου. Όπως είπε, ο Υπερβατικός Διαλογισμός την έχει βοηθήσει να νιώσει ξεκούραστη και εμείς ήδη σκεφτόμαστε σοβαρά αυτή την εναλλακτική.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή