H Γκουέν Στεφάνι και ο Μπλέικ Σέλτον θέλουν κλειστό γάμο

Αυτό ανακοίνωσαν πρόσφατα και δες γιατί.
AP Images
2'

Η Γκουέν Στεφάνι και ο Μπλέικ Σέλτον είναι έτοιμοι να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε πριν από περίπου 2 μήνες στο ράντσο του μουσικού στο Tishomingo της Οκλαχόμα, σύμφωνα με το περιοδικό People είναι πιθανό να παντρευτεί νωρίτερα απ' ό,τι είχε ανακοινώσει.

«Ο γάμος δεν απέχει πολύ», λέει η πηγή. «Υπάρχει ένας λόγος που ο Μπλέικ πρότεινε τώρα στην Γκουέν να παντρευτούν. Και οι δύο νιώθουν πανέτοιμοι» ,συμπληρώνει. Η αποκάλυψη ότι «δε θέλουν έναν τεράστιο γάμο» είναι κάτι που αποκαλύπτεται για πρώτη φορά. «Θέλουν να παρευρεθούν στον γάμο μόνο η οικογένειά τους και οι στενοί τους φίλοι».

Η Γκουέν Στεφάνι και ο Μπλέικ Σέλτον ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στις 27 Οκτωβρίου όταν δημοσίευσαν μια χαρούμενη κοινή φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στο Instagram, που απεικόνιζε το δαχτυλίδι της τραγουδίστριας. «Ναι παρακαλώ», έγραψε η Στέφανι στην ανάρτησή της, ενώ ο Σέλτον έγραψε, «Γεια σου @gwenstefani ,ευχαριστώ που έσωσες το 2020 και το υπόλοιπο της ζωής μου. Σ' αγαπώ. Άκουσα ΝΑΙ!»

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε στο σετ του The Voice το 2015 και από τότε είναι μαζί. «Περνώντας από όλους αυτούς τους δύσκολους καιρούς, και φτάνεις σε ένα σημείο όπου βρίσκεις κάποιον που είναι σαν τον καλύτερό σου φίλο, που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς και να εμπιστευτείς», είπε η Στέφανι.

Όπως έγινε γνωστό, ο Σέλτον ζήτησε από τους γιους της Στέφανι - τον 14χρονος Κίνγκστον, τον 12χρονο Ζούμα και τον 6χρονο Απόλλωνα - την άδειά τους, πριν της κάνει πρόταση γάμου.