Φλερτ και μήνυμα: 4 τρόποι για να λάβεις απάντηση 100%

Εγγυημένες λύσεις όχι αστεία!
2'

Είναι λογικό και απολύτως κατανοητό: Πλέον τα πάντα γίνονται μέσω social media και μηνυμάτων. Ένα από αυτά είναι και το φλερτ. Σε μία εποχή που οι αποστάσεις είναι το απόλυτο μότο, και οι έξοδοι από το σπίτι γίνονται μεσανατολικό (μήνυμα, μάσκα, αντισηπτικά και όχι πάνω από δύο άτομα στο αυτοκίνητο) αυτό που πραγματικά μας έχει απομείνει, είναι ο έρωτας και οι ανθρώπινες σχέσεις. Και εφόσον η επικοινωνία μας πλέον είναι και αυτή από απόσταση, παρακάτω σου έχω κάποια βηματάκια ώστε και μήνυμα να στείλεις, και απάντηση να λάβεις. Διότι και καραντίνα και χυλόπιτα, πάει πολύ!

Διάλεξε προσεκτικά την ώρα

Όχι βράδυ-προς Θεού-. Το «χτύπημά» σου πρέπει να γίνει μεσημερο-απόγευμα, άντε βαριά νωρίς το βραδάκι ώστε το μοναδικό υπονοούμενο να είναι ότι τον/την σκέφτηκες και τίποτα άλλο. Λογικά, και αν είναι έξυπνος, θα το πάρει το μήνυμα!

Μην είσαι needy

Κανένας δεν γοητεύτηκε ποτέ από έναν άνθρωπο που φωνάζει ότι «χωρίς εσένα είμαι ένα τίποτα». Στείλε κάτι χαλαρό και χιουμοριστικό αλλά χωρίς να δίνεις την εντύπωση ότι πεθαίνεις για την απάντηση. Εσύ μετά μπορείς να φας τα νύχια σου από την αγωνία και να κατεβάσεις ένα μπουκάλι ουίσκι για να ηρεμήσεις, αλλά θα το ξέρεις μόνο εσύ.

Δημιούργησε θετικό κλίμα

Στείλε κάτι σύντομο και αστείο το οποίο όταν το διαβάσει θα τον κάνει να χαμογελάσει. Να μην είναι κάτι ειρωνικό, δυσάρεστο ή επικριτικό. Σε παρακαλώ δηλαδή…

Στείλε για κάτι που ξέρεις ότι τον/την ενδιαφέρει

Η απάντηση είναι σίγουρη. Μετά είναι στο χέρι σου να υπάρξει και συνέχεια.