Ο Edward αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τη σχέση του με τη Ρασέλ (+video)

Το μυστήριο λύθηκε!

Ο Edward αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τη σχέση του με τη Ρασέλ (+video)
1'

Τελικά ποια ήταν η σχέση του Edward και της Ρασέλ; Τα δύο παιδιά γνωρίστηκαν στο διαγωνισμό μοντέλων, στο GNTM 3, ο ένας συμπάθησε τον άλλον και όπως όλα έδειχναν τα συναισθήματά τους ξεπέρασαν κάθε… έλεγχο.

Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά λίγο πριν αποχωρήσει η Ρασέλ από το παιχνίδι και μάλιστα τους είδαμε να ξυπνούν ακόμη και στο ίδιο κρεβάτι. Άραγε ήταν όντως ζευγάρι όπως η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο ή μήπως παρεξηγήσαμε κάποιες από τις κινήσεις τους;

Ο Edward μετά την αποχώρησή του από το GNTM βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στην Φωλιά Των ΚουΚου» και μίλησε για όλα όσα σε ενδιαφέρουν. Έδωσε απαντήσεις στα πιο κρίσιμα ερωτήματά σου και μέσα σε αυτά ήρθε και η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Ρασέλ.

Ο ίδιος τόνισε πως παρά τα υπονοούμενα και τις κινήσεις τους δεν είχαν σχέση αλλά μια «συμπάθεια» όπως τη χαρακτηρίζει, είχαν κοινά ενδιαφέροντα και ήρθαν πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι λόγω του εγκλεισμού. Πάντως μάθε πως έχουν βρεθεί όλοι οι φίλοι ξανά και μάθε πως Ίριδα με Ρασέλ, Δημοσθένης και Ανδρέας έχουν καλές σχέσης ακόμη και μετά το παιχνίδι.

Δες το video παρακάτω:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στις 21/12 η συνεδρίαση για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer στην Ευρώπη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή