O Χάρι και η Μέγκαν σε νέες περιπέτειες...

Τα νέα τους επιχειρηματικά σχέδια είναι άκρως ενδιαφέροντα...

O Χάρι και η Μέγκαν σε νέες περιπέτειες...
AP Images
1'

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ θα αναλάβουν την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast για την υπηρεσία streaming της Spotify. H είδηση έγινε γνωστή από τη σουηδική εταιρεία σήμερα, αρχίζοντας με ένα αφιέρωμα για τις γιορτές, που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ «θα χτίσουν μια κοινότητα μέσα στην οποία θα μπορεί να γίνεται ανταλλαγή κοινών εμπειριών, αφηγήσεων και αξιών».

Βάσει μιας πολυετούς συμφωνίας, η εταιρεία παραγωγής του ζευγαριού Archewell Audio θα αναλάβει την παραγωγή προγράμματος που «θα φτιάχνει τη διάθεση και θα διασκεδάζει τους ακροατές σε ολόκληρο τον κόσμο», ενώ θα αναδεικνύει «ποικίλες οπτικές και φωνές», επισημαίνει το Spotify σε μια ανακοίνωση. Ενώ η πρώτη σειρά από το Archewell Audio δεν αναμένεται μέχρι το επόμενο έτος, το ζευγάρι θα κυκλοφορήσει σύντομα μια ειδική έκδοση για τα Χριστούγεννα! «Μιλάμε με μερικούς καταπληκτικούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μας τις αναμνήσεις που έχουν από τη χρονιά που φεύγει» λέει η Meghan.

Τα ποντκαστ θα είναι διαθέσιμα δωρεάν μέσω του Spotify. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Άκουσε ΕΔΩ το σποτ του ζευγαριού στο spotify που επικοινωνούν τη νέα τους «σειρά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα