«Μόνος στο σπίτι»: Ζήσε την εμπειρία της ταινίας κι εσύ

Ζήσε την εμπειρία της ταινίας νοικιάζοντας αυτό το σπίτι μέσω Airbnb.
instagram.com/foodorthought/
1'

Το πραγματικό σπίτι από το «Home Alone» βρίσκεται στο Σικάγο, αλλά τώρα οι οπαδοί της ταινίας μπορούν να αποκτήσουν τη μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν μέσα στα παπούτσια του 8χρονου Kevin, χάρη σε ένα ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα που μπορεί να νοικιάσει κανείς μέσω του Airbnb, στην περιοχή του Ντάλας.

Το διαμέρισμα ονομάστηκε «The Kevin - Holiday Classic + Cheese PIZZA & Traps», και είναι αφιερωμένο στην επιτυχημένη ταινία του 1990. Το σπίτι είναι γεμάτο με λεπτομερείς από την ταινία. Εκτός από τα κουτιά με μπογιά που κρέμονται από την οροφή, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν επίσης ένα στόλο από μικροσκοπικά αυτοκινητάκια στο πάτωμα αλλά να δουν και το μπροστινό παράθυρο, με την χαρτονένια αφίσα του Michael Jordan δίπλα στις κούκλες του Kevin που κάθονταν στο τραπέζι.

«Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη μας Χριστουγεννιάτικη ταινία! Γιορτάστε τις διακοπές σας με τον πιο αγαπητό σας ήρωα, σε ένα σπίτι που μοιάζει να ξεπήδησε από το 1990», γράφει μέσα στο Airbnb. «Εσείς και η οικογένειά σας ή οι φίλοι σας μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες σε VHS, να παίξετε πινγκ πονγκ και να βγάλετε πολλές φωτογραφίες!» προσθέτει το κείμενο.

Ως μπόνους, οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη πίτσα με τυρί -όπως ακριβώς την είχε παραγγείλει και ο Kevin- τελείως δωρεάν. Δες τις φωτογραφίες από το σπίτι ...