Ο Alexander McQueen σε μια νέα covid εποχή

Τι είδαμε στο εντυπωσιακό film του οίκου για τη συλλογή της ερχόμενης χρονιάς.

Ο Alexander McQueen σε μια νέα covid εποχή
instagram.com/alexandermcqueen/
1'

Στην εποχή της τεχνολογίας η παρουσίαση μιας συλλογής με ψηφιακά μέσα μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακή με ένα αληθινό catwalk. Αυτό επιβεβαιώνει το film διάρκειας πέντε λεπτών που δημιούργησε ο οίκος Alexander McQueen για να προβάλλει τις καινούριες γυναικείες και αντρικές του συλλογές.

Ο σκηνοθέτης Jonathan Glazer θέλησε να δώσει μια νέα οπτική μέσα από το βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών. Ο τίτλος της συλλογής είναι "First Light" και το μόνο σίγουρο είναι πως ο αγαπημένος μας οίκος θέλει να δώσει μια νότα αισιοδοξίας στην μετά covid εποχή. Ένα κορίτσι κάθεται σε μια λασπώδη όχθη του Τάμεση φορώντας ένα εξαίσιο baby pink φόρεμα φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από τούλι. Πιο κάτω από τον ποταμό, ένα ζευγάρι αγκαλιάζεται με πάθος ενώ βλέπουμε το κορίτσι να φορά μια ιδιαίτερη ροδακινί φούστα. Η νέα συλλογή του οίκου McQueen μας έδωσε να καταλάβουμε πως το prom dress επιστρέφει δυναμικά τη νέα χρονιά.

Αυτό που διακρίνουμε βλέποντας τη νέα συλλογή είναι πως τα ρούχα έχουν εντυπωσιακούς όγκους ενώ πρωταγωνιστεί ο συνδυασμός του ρομαντικού στυλ με ροκ ή και gothic αναφορές. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Sarah Burton θέλησε να μας δώσει λόγους για να φορέσουμε και πάλι βραδινά φορέματα και party dresses με τον ερχομό του νέου έτους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή