Φτιάξτε κασουλέ (γαλλική φασολάδα) όπως ο Άκης Πετρετζίκης
Κασουλέ ή γαλλική φασολάδα από τον Άκη Πετρετζίκη. Μια γαλλική παραδοσιακή συνταγή για φασόλια με χοιρινό στον φούρνο!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
400 γρ. φασόλια, λευκά, μέτρια
1 κρεμμύδι, καθαρισμένο
1 κεφάλι σκόρδο
2 κλ. θυμάρι, φρέσκο
1 φύλλο δάφνης
1 κότσι, χοιρινό
200 γρ. πανσέτα
300 γρ. λουκάνικα, χωριάτικα
60 γρ. ψωμί τριμμένο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το σοτάρισμα και για το σερβίρισμα
50 γρ. σέλινο, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com