Αυτά τα πορτρέτα παιδιών είναι ξεχωριστά (pics)

Δείτε πόση ομορφιά «κρύβουν» αυτές οι φωτογραφίες παιδιών.

Αυτά τα πορτρέτα παιδιών είναι ξεχωριστά (pics)
Instagram@ Mou Aysha
2'

Η Mou Aysha έχει πάθος με την φωτογραφία. Της αρέσει να αναδεικνύει την ομορφιά των ανθρώπων κυρίως όταν δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Ζει στη Ντάκα, στο Μπαγκλαντές και εστιάζει το φακό της σε καθημερινούς ανθρώπους, προσπαθώντας να απαθανατίσει τις πιο ευαίσθητες, συναισθηματικές, ακόμη και ψυχολογικές στιγμές τους.

Μιλώντας στο Bored Panda, η Mou Aysha είπε ότι αφιερώνει χρόνο για την καταγραφή των καλύτερων στιγμών της ζωής των ανθρώπων όπως η ίδια τις αισθάνεται. «Πάντα αγαπούσα τους ανθρώπους και ήθελα να μαθαίνω περισσότερα γι 'αυτούς. Για τον πολιτισμό τους, τις εμπειρίες τους. Ανακάλυψα λοιπόν ότι η φωτογραφία αποτελεί το μέσο να διεισδύσω σε όλα όσα με ενδιαφέρουν ουσιαστικά. Η φωτογραφία άλλωστε είναι για μένα πιο πολύ πάθος παρά επάγγελμα. Βρίσκω μεγάλη ικανοποίηση και πρόκληση σε αυτή την τέχνη. Βγάζω φωτογραφίες γιατί είναι συναρπαστικό για μένα και επειδή είμαι περίεργη για τους ανθρώπους, τη ζωή τους και τα πρόσωπά τους. Κάθε φορά που τριγυρνάω με την κάμερα μου, νιώθω χαρούμενη…».

Η Mou Aysha μεγάλωσε στο βόρειο τμήμα του Μπαγκλαντές και από νεαρή ηλικία, παρατηρούσε τα πρόσωπα των ανθρώπων. Συνειδητοποίησε ότι όσοι κατάγονταν από παραθαλάσσιες περιοχές, τα πρόσωπά τους ήταν καμένα από τον ήλιο, είχαν πολλές γρατσουνιές και κόκκινα μάτια. « Όλα αυτά τα πρόσωπα τράβηξαν την προσοχή μου ως παιδί. Ένας από τους κύριους λόγους για να γίνω φωτογράφος ήταν για να τα απαθανατίσω και να τα ...φωτίσω. Ήθελα να μοιραστώ τα όμορφα και μοναδικά τους πρόσωπα με άλλους», λέει η Mou Aysha .

Μεταξύ των πορτρέτων της ξεχωρίζουν εκείνα με τα πρόσωπα των παιδιών. Δείτε τα στη gallery που ακολουθεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή