Άκης Πετρετζίκης: Συνταγή για τις πιο νόστιμες παπαρδέλες με κοτόπουλο αλά κρεμ

Το απόλυτο κυρίως γεύμα με ζουμερό κοτόπουλο, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος
1'

Το αγαπημένο φαγητό όλης της οικογένειας. Είναι πολύ εύκολη στην εκτέλεσή της κι έτοιμη, μόλις σε δέκα λεπτά!

Υλικά:

  • 400 γρ. μανιτάρια champignon, φρέσκα
  • 400 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, χωρίς κόκαλο και δέρμα
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κρεμμύδι, μεγάλο
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 50 γρ. κονιάκ
  • 150 γρ. νερό
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κύβο κότας
  • 500 γρ. παπαρδέλες, βρασμένες για 2 λεπτά λιγότερο από της οδηγίες της συσκευασίας
  • 60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com