10 οικολογικά παλτό με γούνα για να αγοράσεις online

Γιατί η θερμοκρασία πέφτει και ένα γούνινο παλτό είναι ό,τι πρέπει.

10 οικολογικά παλτό με γούνα για να αγοράσεις online
1'

Έρχεται κακοκαιρία και ένα faux fur coat το χρειάζεσαι, το ξέρουμε!

Τα έχουμε γράψει και τα έχουμε ξαναγράψει: η περίοδος των εκπτώσεων, ακόμα και αν αυτές αφορούν μόνο τις online αγορές μας πλέον γιατί τα μαγαζιά από αύριο θα είναι και επισήμως κλειστά (#lockdown3 γαρ), πρέπει να μας κάνει να επενδύουμε σε statement κομμάτια που θα φοράμε μία ζωή και τα faux fur coats ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

Ένα τόσο ιδιαίτερο πανωφόρι όπως είναι το οικολογικό, γούνινο παλτό, είναι φυσικό βέβαια να το έχεις συνδέσει με τα βραδινά looks σου που αυτήν την περίοδο είναι ανύπαρκτα.

Όταν όμως βρισκόμαστε σε φάση καραντίνας λίγο glam παραπάνω το επιτρέπουμε στον εαυτό μας όλες τις ώρες της ημέρας και μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση ακόμα και όταν πάμε μέχρι το super market. Έτσι μπορείς να εντάξεις το faux fur coat σου και στα πρωινά σου outfits χωρίς να αισθάνεσαι πως θα βγεις στο δρόμο και ο κόσμος θα σε κοιτάει περίεργα.

«Μix&match» λέγεται αυτό και η Carrie Bradshaw το έκανε εδώ και χρόνια όταν φορούσε το δικό της οικολογικό, γούνινο παλτό πάνω από τη γκρι φόρμα της.

Δες τα υπέροχα γούνινα παλτό στο Queen

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή