Το «διαζύγιο» που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα η Rihanna

Ο οίκος Fenty καταρρέει και η διάσημη star είναι στενοχωρημένη με αυτή την εξέλιξη.

Το «διαζύγιο» που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα η Rihanna
1'

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Αυτό μάλλον ισχύει και στην περίπτωση της Rihanna, μιας και σύντομη είσοδος της στον χώρο των οίκων πολυτελείας με τον όμιλο LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, κάπου εδώ έφτασε στο τέλος της.

Σύμφωνα με το WWD, η star και ο γαλλικός οίκος συμφώνησαν αμοιβαία να θέσουν το brand «Fenty» σε αναμονή, λιγότερο από δύο χρόνια μετά το πρώτο λανσάρισμά του. Η μάρκα σταμάτησε να δημοσιεύει ειδήσεις για νέα προϊόντα στον λογαριασμό της στο Instagram από την 1η Ιανουαρίου και η τελευταία συλλογή της Fenty λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο του 2020.

Φαίνεται πως η Rihanna είναι αρκετά «λυπημένη» για την εξέλιξη αυτή. Η συγκυρίες δεν την βοήθησαν καθόλου καθώς το λανσάρισμα των συλλογών μόδας συνέπεσε με την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού. Η star όλο αυτό το διάστημα μένοντας στο Λος Άντζελες, κατάφερε να ασχοληθεί ενεργά με την εποπτεία και το λανσάρισμα μόνο των Fenty Beauty και Fenty Skin, καθώς και τα δύο αυτά brands είχαν έδρα την Καλιφόρνια, σε αντίθεση με την Fenty fashion που είχε έδρα -όπως είπαμε- το Παρίσι.

Διάβασε περισσότερα στο Queen Plus

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή