Αυτά είναι τα dating trends της μετά Covid εποχής

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις.
1'

Ο έρωτας στην εποχή της πανδημίας δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτό είναι κάτι που έχουν συνειδητοποιήσει ήδη τόσο εκείνοι οι οποίοι είναι μόνοι τους τελευταίους μήνες, όσο και εκείνοι οι οποίοι βρίσκονται σε σχέση, αλλά δεν συγκατοικούν με τους συντρόφους τους.

Σε ό,τι αφορά στους απανταχού singles, το σίγουρο είναι πως η νέα πραγματικότητα έβαλε «στον πάγο» την ερωτική τους ζωή, κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη την προσπάθειά τους να βρουν το ιδανικό για εκείνους ταίρι. Ειδικότερα όσοι δεν «το έχουν» με την τεχνολογία ή δεν προτιμούν να στρέφονται συχνά σε online dating πλατφόρμες και εφαρμογές, αισθάνονται ή βρίσκονται ενδεχομένως σε πιο δύσκολη θέση.

Ακόμη και όταν αρχίσουμε να επιστρέφουμε όμως δειλά-δειλά στην κανονικότητα όπως περίπου τη γνωρίζαμε πριν τον Covid-19, θα καταφέρουμε να επανέλθουμε στις άλλοτε γνώριμες και αγαπημένες dating συνήθειές μας;

Η λίστα με τα dating trends του 2021 έχει ενδιαφέρον και σε αυτή ξεχωρίζουν τέσσερις τάσεις που, όπως φαίνεται, θα κυριαρχήσουν τη χρονιά που διανύουμε, σύμφωνα με έρευνα του dating app, Bumble. Ας τις ανακαλύψουμε, λοιπόν, για να πάρουμε μια «γεύση» από όσα ενδεχομένως μας περιμένουν στον κόσμο των ραντεβού, στη μετα-Covid εποχή.

Διάβασε περισσότερα στο Queen.gr