Κρητική συνταγή: Χόρτα τσιγαριαστά με αυγά και κασέρι!
«Μπαίνουμε» στην κουζίνα και ετοιμάζουμε ένα πεντανόστιμο χειμερινό πιάτο, πλούσιο σε γεύση και θρεπτικά οφέλη! Μια συνταγή με «άρωμα» Κρήτης μας ταξιδεύει παρέα με έναν άκρως παραδοσιακό συνδυασμό που προσφέρει γεύσεις, αρώματα και θρεπτικά συστατικά.
Για τη συνταγή θα χρειαστείτε:
500 γρ. χόρτα εποχής (αντίδια, ραδίκια, σπανάκι, σέσκουλα)
3-4 αυγά
100 γρ. χυμό ντομάτας
50 ml ελαιόλαδο
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι μυρωδικά (καυκαλήθρες, μάραθο, μαϊντανό, κόλιανδρο)
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο daynight.gr
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή