Καλτσόνε με μπέικον και μανιτάρια - Εύκολη συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη
Χορταστικό και νόστιμο - Το μυστικό είναι στη ζύμη.
Φτιάξτε ένα κλασικό ιταλικό καλτσόνε με σπιτική ζύμη, γεμιστό με μανιτάρια και μπέικον.
Υλικά:
- 10 γρ. αλάτι
- 340 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
- 6 γρ. μαγιά ξηρή
- 20 γρ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. αλεύρι σκληρό
- αλεύρι γ.ο.χ., για τη ζύμη
- σιμιγδάλι, για τη ζύμη
Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com