Καλτσόνε με μπέικον και μανιτάρια - Εύκολη συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη

Χορταστικό και νόστιμο - Το μυστικό είναι στη ζύμη.

Φτιάξτε ένα κλασικό ιταλικό καλτσόνε με σπιτική ζύμη, γεμιστό με μανιτάρια και μπέικον.

Υλικά:

  • 10 γρ. αλάτι
  • 340 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 6 γρ. μαγιά ξηρή
  • 20 γρ. ελαιόλαδο
  • 500 γρ. αλεύρι σκληρό
  • αλεύρι γ.ο.χ., για τη ζύμη
  • σιμιγδάλι, για τη ζύμη

Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com