Σολομός με κάρι - Νόστιμη συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη
Ο σολομός είναι ένα ψάρι πλούσιο σε ωμέγα - 3 λιπαρά οξέα που μπορούμε να μαγειρέψουμε με πολλούς τρόπους
Εάν είστε λάτρεις των πικάντικων γεύσεων, δοκιμάστε αυτή την συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Υλικά:
- 250 γρ. ρύζι μπασμάτι
- 500 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι, σε φέτες
- 2 κλ. δεντρολίβανο
Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com