Νόστιμη συνταγή για γεμιστά με κιμά από τον Άκη Πετρετζίκη

Συνταγή για ένα λαχταριστό και παραδοσιακό πιάτο. 

Τα γεμιστά είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο που όλοι αγαπάμε και σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τη συνταγή για την πιο γνωστή εκδοχή τους.

Υλικά:

Για τη γέμιση

  • 1 κρεμμύδι, ξερό
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 πράσο
  • 60 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 300 γρ. ρύζι γλασέ
  • 1 κύβο κότας
  • 50 γρ. κρασί λευκό
  • 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 400 γρ. νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/3 ματσάκι άνηθο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 1/2 ματσάκι δυόσμο

Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com