Πανεύκολη συνταγή για μαλακά μουστοκούλουρα
Το Φθινόπωρο είναι η εποχή που πατάμε τα σταφύλια, βγάζουμε το κρασί και που μεταξύ άλλων φτιάχνουμε τα αγαπημένα μας κουλουράκια, τα μουστοκούλουρα.
Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη είναι για υπέροχα, μαλακά μουστοκούλουρα που θα κάνουν το σπίτι σας να μοσχομυρίσει.
Υλικά:
- 100 γρ. σπορέλαιο
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 κ.σ. κακάο
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1/2 κ.γ. γαρίφαλο
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 πρέζα αλάτι
- 150 γρ. πετιμέζι
- 200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com