Καραμελωμένη πανσέτα με σιρόπι σφενδάμου στο φούρνο

Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.

Μαγειρέψτε την πανσέτα αλλιώς...

Υλικά:

Για το γλάσο

  • 150 γρ. σιρόπι σφενδάμου
  • 50 γρ. σάλτσα σόγιας
  • 20 γρ. τζίντζερ
  • 1 πιπεριά τσίλι
  • 1 σκ. σκόρδο

Για την πανσέτα

  • 2 κιλά πανσέτα, χωρίς κόκκαλο, με δέρμα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 3 κλ. δεντρολίβανο

Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com