Τσένταρ σως με 2 υλικά από τον Άκη Πετρετζίκη

Το τσένταρ είναι ένα από τα αγαπημένα τυριά, ειδικά όταν το ψήνουμε και αποκτά αυτήν την απίθανη ρευστή υφή.

Σήμερα ο Άκης μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε μία σπιτική τσένταρ σως, το τέλειο ντιπ για να συνοδεύσουμε πιτάκια, νάτσος και ό,τι άλλο θέλουμε.

Υλικά:

  • 500 γρ. τσένταρ, τριμμένο
  • 300 γρ. γάλα, 3,5%

Για το σερβίρισμα

  • τορτίγιες, κομμένες σε τριγωνάκια
  • φύλλα κόλιανδρου
  • 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη

Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com