Σπιτικά fish fingers - Πώς θα τα φτιάξετε

Σερβίρετε με πατάτες.

Εύκολη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για σπιτικές ψαροκροκέτες ή αλλιώς fish sticks στο τηγάνι.

Υλικά:

  • 500 γρ. γλώσσα, φιλέτο
  • 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 3 αβγά, μέτρια
  • 100 γρ. ψωμί, τριμμένο
  • 1 κ.σ. θυμάρι, φρεσκο
  • 1 κ.σ. ρίγανη, φρέσκια
  • 50 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
  • 100 γρ. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com