Πεντανόστιμη συνταγή για μοσχαράκι γκούλας

Ένα από τα πιο λαχταριστά φαγητά που τρώγονται χειμώνα - καλοκαίρι

Φτιάξτε τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη και απολαύστε τη με γιαούρτι!

Υλικά:

  • 1 κιλό μοσχάρι, ελιά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κρεμμύδια
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 3 κ.σ. πάπρικα
  • 500 γρ. πατάτες
  • 250 γρ. καρότα
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κ.σ. σουσάμι, μαύρο

Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com