H εγγυημένη συνταγή για παραδοσιακό μπακαλιάρο με σκορδαλία
25 Μαρτίου σήμερα και το τραπέζι επιβάλει να στρωθεί με παραδοσιακό μπακαλιάρο με σκορδαλιά
Ο Άκης Πετρετζίκης δίνει τη συνταγή για τον καλύτερο παραδοσιακό μπακαλιάρο με σκορδαλιά για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 1,5 κιλό μπακαλιάρο, υγράλατο φιλέτο χωρίς κόκκαλο
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για πανάρισμα
- σπορέλαιο, για τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- κουρκούτι
- σκορδαλιά
- πατάτες τηγανητές
Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com