Δύο chef λένε πως φτιάχνουμε με λάθος τρόπο τις τηγανιτές πατάτες: Οι οδηγίες για τέλειο αποτέλεσμα
Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να μαγειρεύουμε τις τηγανιτές πατάτες, προκειμένου να έχουμε το πιο γευστικό αποτέλεσμα.
Αν ρωτήσεις τους περισσότερους Έλληνες για το αγαπημένο τους φαγητό, δεδομένα η συντριπτική πλειοψηφία θα πει κάποιο, το οποίο θα έχει συνοδευτικό τις τηγανιτές πατάτες. Μπριζόλες με πατάτες, μπιφτέκια με πατάτες κτλ...
Όλοι τις τρώνε, είτε ένα μεγάλοι, είτε είναι μικροί. Τις κόβεις, τις τηγανίζεις και είναι έτοιμες για το τραπέζι, προκειμένου να τις απολαύσεις. Είναι όμως αυτός ο απλός τρόπος, ο καλύτερος που δίνει το πιο γευστικό αποτέλεσμα;
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης:
Είδος προς εξαφάνιση η τηγανητή πατάτα - Στα ύψη το ηλιέλαιο
Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Οι πατάτες «εκτοξεύουν» το σουβλάκι στα 4 ευρώ