Οδηγός επιβίωσης για την επιστροφή στη δουλειά

Θέλετε δε θέλετε οι διακοπές τελείωσαν και η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι αναπόφευκτη...
1'

Θέλετε δε θέλετε οι διακοπές τελείωσαν και η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι αναπόφευκτη.

Που δεν το επιθυμείτε διόλου, το ξέρουμε. Το μόνο που θέλετε είναι να συνεχίσετε να πίνετε τα κοκτέιλ σας στην παραλία, να μην ακούτε ξυπνητήρια και να μην ασχολείστε με όλα όσα κάνουν την καθημερινότητα αγχωτική. Αλλά, δυστυχώς, οι διακοπές είναι ακριβώς αυτό που σημαίνει η λέξη: παύση. Και το κουμπάκι pause δεν είναι πια πατημένο. Και τώρα; Τι κάνουμε; Επιμηκύνουμε την καλοκαιρινή διάθεση και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Πώς; Φτιάχνοντας ένα κάπως πιο καλοκαιρινό περιβάλλον στο γραφείο μας.

Αλλάξτε το desktop και το screensaver του υπολογιστή σας. Βάλτε την φωτογραφία μιας εξωτικής παραλίας, ακόμα και κάποια από τις διακοπές σας κατά τη διάρκεια των οποίων, είμαστε σίγουροι, όλο και σε κάποια από αυτές που αφθονούν στην Ελλάδα βρεθήκατε.

Φορέστε after sun αντί για κρέμα σώματος και απολαύστε τις καλοκαιρινές ευωδιές που θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στο θέρος και την ξεγνοιασιά του.

Γεμίστε το iPod με τις μουσικές του καλοκαιριού. Ή γράψτε CD ή ακούστε τα κατευθείαν από το youtube, όπως βολεύεστε τέλοσπάντων.

Μιλήστε με τον υπεύθυνο του κυλικείου σας και πείστε τον να προσθέσει στο μενού κάτι πιο καλοκαιρινό.

Περισσότερα στο queen.gr