Η συνταγή της ημέρας: Ριζότο με παντζάρι
#tsoulotip: Το ριζότο θέλει συνέχεια ανακάτεμα για να βγάλει το άμυλό του και να δέσει πιο ωραία.
ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. ρύζι για ριζότο
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες
10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
150 ml λευκό κρασί
1.700 ml νερό
1 κύβο ζωμό λαχανικών
2 παντζάρια βρασμένα, κομμένα σε κυβάκια
200 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
150 γρ. βούτυρο
Ξύσμα & χυμό από 1 λάιμ
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη μους κατσικίσιου τυριού:
200 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ. κατσικίσιο τυρί
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.