Η συνταγή της ημέρας: Ριζότο με παντζάρι

#tsoulotip: Το ριζότο θέλει συνέχεια ανακάτεμα για να βγάλει το άμυλό του και να δέσει πιο ωραία.

ΥΛΙΚΑ:

500 γρ. ρύζι για ριζότο

5 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες

10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

150 ml λευκό κρασί

1.700 ml νερό

1 κύβο ζωμό λαχανικών

2 παντζάρια βρασμένα, κομμένα σε κυβάκια

200 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

150 γρ. βούτυρο

Ξύσμα & χυμό από 1 λάιμ

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη μους κατσικίσιου τυριού:

200 ml κρέμα γάλακτος

100 γρ. κατσικίσιο τυρί

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.